Ptujčan.si
Pregleduje 0 odgovor na temo
  • Avtor
    Prispevki
    • #501
      Samo M. Strelec
      Keymaster

      Danes se začenja fašenk.
      Norčavi čas.
      Ker nisem doma, da bi se veselil z vami, objvljam tale, upam norčavi članek.

      Na Ptujčan.si sem nameraval sicer pisati zgolj o stvareh, ki se tičejo skupnosti, lokalne skupnosti. FB pa imeti za svoje osebne reči.

      Ker pa sem kot lastnitk zavoda Novi Zato. dobil protestno noto napisano na papirju z glavo “Kurentovanje 2016”, bom tale zapisek kljub temu naredil na ptujcan.si. Saj se očitno tiče tudi lokalne skupnosti. In ne le mene in mojega zavoda ter nekaterih občanov MO Ptuj in še nekaj prebivalcev drugih občin, ki so se podpisali pod protestno noto.

      Župana MO Ptuj, g. Senčarja, ki je sicera začasno sestopil z oblasti, sprašujem:

      1. Kdo je pooblaščena oseba pravnega subjekta “Kurentovanje 2016”, če tak pravni subjekt obstaja?
      2. Imenovanega pravnega subjekta namreč ne najdem na portalu Ajpes? V svoj dopis niso napisali niti svojega naslova. Kdo je zakoniti zastopnik te “organizacije”? Gre za paraobčinsko organizacijo? Paradržavno? Para … ?
      3. Glede na to, da uporabljajo glavo, ki je verjetno del celotne grafične podob (CGP) Kurentovanja 2016, domnevam, da so v nekakšni “španoviji” ali “navezi” ali “sodelovanju” z MOP. Je temu tako ali ne?
      4. Torej: Kdo so v formalno-pravnem smislu in v kakšnem poslovnem odnosu so podpisani z MOP, ki je domnevam bila naročnik in plačnik in je torej tudi lastnik CGP “Kurenotvanje 2016”?
      5. Morda je pa skupina podpisanih sama naročila in plačala CGP in ga zdaj zastonj uporablja tudi MOP? (Ker sem pač videl takšen znak, CGP, tudi v Ptujčanu, katerega izdajaltelj pa je MOP?)

      Za pet kratkih odgovorov na pet kratkin vprašanj se že vnaprej zahvaljujem. 

      Miran, moorda mi boš odgovoril v tem norčavem času kot občan – hvala.
      Morda pa mi boste, gospod župan, odgovorili po tem norčavem času, kot župan – tudi hvala. Imam čas, bom počakal.

      p.s.:
      Če se bo izkazalo, da podpisani ne predstavljajo pravnega subjekta, potem se priporočam tudi sam: vsem pokroviteljem, sponzorjem, donatorjem, ki jim bom pisal v zvezi z Enter Hidden Ptuj, bi pisal na papirju z glavo MO Ptuj. Saj namreč: rov sicer ni v lasti MOP, a leži na ozemlju MO Ptuj. In zakaj pa ne bi tudi moj zavod pisal na občinski papir?

Pregleduje 0 odgovor na temo
  • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.